Kuntatyönantaja-lehti on saanut uuden nimen. Vuoden 2022 ensimmäinen numero ilmestyi nimellä KT-lehti. Uusi nimi liittyy KT:n nimen ja tehtävien muutokseen heinäkuussa 2021. KT-lehti on lehti kuntatyönantajille, hyvinvointialuetyönantajille ja KT:n yritysjaoston työnantajille.

Vuonna 2022 KT-lehden artikkelit keskittyvät yhä työnantajatoimintaan ja -edunvalvontaan. Artikkeleissa kerromme myös esihenkilötyöhön liittyvää tietoa päätöksenteon tueksi ja nostamme esille alan henkilöstöjohtamista, esihenkilötyötä ja työnantajapolitiikkaa. 

Lehti on meille KT:ssä tärkeä. Se tehdään KT:ssa ja siihen kirjoittavat omat asiantuntijamme. Haluamme jatkossakin tuottaa lehden lukijoille tarpeellista ja kiinnostavaa sisältöä. Palautetta lehdestä ja juttuideoita voit lähettää osoitteeseen viestinta@kt.fi.
 

Tilaa lehti itsellesi täyttämällä sähköinen tilauslomake.

Verkkopalveluun kirjautuneena voit tilata samalla lomakkeella useita lehtiä eri toimitusosoitteisiin sekä hallita tilauksiasi verkossa. Muuttuneista yhteys- ja laskutustiedoista tai peruutuksista voit ilmoittaa Linjan yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä viestin osoitteeseen KTlehtitilaus@kt.fi